Wheelers Hill Residence

Emphasising on simplicity, flexibility and Feng Shui; this luxurious yet functional residence mixes contemporary and minimalist finishes with maximum utilisation on interior spaces. In place is a structurally sound and suspended concrete foundation to address the 3 metres sloped site. The grand exterior features a contemporary monochrome façade of black and white colours. The foyer boasts soaring double volume ceiling expanding into a wide and spacious hallway leading into adjacent open living and dining areas. An intermeshed kitchen and dining area offers versatile spaces with emphasis on quality family living. Master Bedroom is bathed in diffused direct sunlight with walk-in wardrobe adjacent to the bath for flow and accessibility. Elevated stained timber decking serves as a double feature adding aesthetic values to the back facade to balance the modern features on the front.